Közélet 2019 Szept 29 16:17

Családi sportnap Tahitótfaluban

Az 5. Tahitótfalui Családi Sportnaphoz idén a Szentendrei Egészségfejlesztési Iroda is csatlakozott. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Pázmány Annamária a Szentendrei Egészségügyi Intézmények igazgatója és dr. Sajtos Sándor polgármester. Ezt követően rövid bemelegítés után biciklis felvonulással vette kezdetét a rendezvény. A nap során többek között sportegyesületek bemutatói, kerékpáros ügyességi vetélkedő, sebességmérés, ugrálóvár, trambulin, tombola várta a résztvevőket. Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében Magyarország szűrőkamionja is megérkezett a helyszínre, és a Testütünk a csoda című interaktív kiállítást is megtekinthették a látogatók.

Előző Lezárult a felszíni csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése Zebegényben 2019 Szept 18 Következő A váci mentőállomás felújítási munkái a végéhez közelednek 2019 Szept 30
Hozzászólás { 0 }
Komment írása
Pipáld be
Én gyűjtöm az életrajzokat itt az interneten is,de sok könyvet is vásárolok antikváriumban,nagyszerű érzés,tudás visszamenni anyámék és nagyszüleim korába,déd nagy anyámék 1855-ben születtek,visszavárták Petőfit,és sokat tanultak a reformkorban,nagyapám 15 éves volt Kossuth temetésén,családunk anyai ágon hagyomány őrző,folyamatosan emlékezünk Petőfiék reform szellemiségre mi unokák is,az 1848-as szabadságharcról szóló pályázaton mi unokák az általános iskolában mindig részt vettünk,nekem Kossuth Lajos életéről szóló könyvem is többféle feldolgozásban megvan,minden évben elolvasom az akkori reformerek életé,t,mint a madame Curie-iről szóló könyvet is,mely kedvencem,tisztelem nagyívű szellemi elődeinket,legyen művész,tudós,író,költő,zseniális a magyar szellemiségünk,nekünk ez a kincses bányánk,ez az örökségünk,hogy aztán miért nincs ma értéke hazánkban a történelmi kultúránknak,az a mi magatartásunk miatt van,egyszerűen rászoktunk a személyeskedésre,viszálykodásra,és negatív energiát sugárzunk ki,a nemzet atomjaira hullott,mert minősítünk,ki a demokrata,ki a szoclib,és minden ellenvéleményt támadásnak vesz a kormány,pedig a reális kritikákból sokat lehet tanulni,a valótlant meg le lehet passzolni,de annyira fennhéjázók fent a páholyban,hogy a pór nép véleménye egy nagy nulla,csak mivel a tükör,és lélek tükröz,tudjuk,hogy a negatív tendencia után jön egy jobb.szebb korszak,mert a kozmosz rend,és mindig célszerűen működik,ebben bízva a társadalom utódainkkal egy újabb dimenzióba megy át,és akkor megindul majd a ránk,magyarokra jellemző erős szellemi áramlás,megnő a kultura értéke a pozitív információk alapján,mert most amit sugároznak,az igen rossz negatív tendencia..
Mire mondta
Hírlevél feliratkozás

Támogatók: